YORGA HACI FATMA TOPALAN İLKOKULU

Vizyon: Kaliteli eğitim yönetimini yaygın ve etkin kullanımını sağlayarak okulumuzu yakın çevremizde ve ilçede örnek ve önder kuruluş yapmak. Çocuklarımızı Türk Milli Eğitimin hedefleri doğrultusunda,Atatürk İlke ve İnkılapları ışığında vatanına ve milletine yararlı bireyler olarak hayata hazırlamak. Türkiye’yi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak eğitim ve öğretim etkinliğinin bir parçası olarak hizmetin yürütüldüğü çevrede eğitim, bilim ve kültür merkezi olmak.

Misyon: Okulumuzdaki tüm öğrencilerimizin, imkanları iyi olan okullarla rekabet güçlerini arttırmaları için uygun eğitim imkan ve ortamları hazırlamak ve öğrencilerimizi eğitim,öğretim ve ahlaki yönden gelişimlerini sağlamak.

Başarılar:

Saatler: Ders Başlama: 08:40 Ders Bitiş: 14:00
Servis Bilgisi: TAŞIMA MERKEZİ
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: "Okulum Temiz" projesi kapsamında hijyen şartlarını sağlayan okulumuz belgelendirilmiştir. "Sıfır Atık" projesi kapsamında okulumuz "Temel Seviye" belgeye sahiptir. "Okuyan Denizli" projesi kapsamında etkinlikler uygulanmaktadır. "Sıfır Atıkla Geleceğe" projesi kapsamında etkinlikler uygulanmaktadır. "Beslenme Dostu Okul" projesi kapsamında etkinlikler uygulanmaktadır.

WEB - https://yorgaio.meb.k12.tr

Adres - YORGA MAH. YORGA KÜME EVLERİ YORGA HACI FATMA TOPALAN ILKOKULU BLOK NO 160 TAVAS / DENİZLİ

Yerleşim Yeri - Yorga Köyü Nüfus: 860 Rakım: 1200

Ulaşım Köyümüze ulaşım Denizli´den ve Tavas´dan saat başı kalkan Nikfer Koop dolmuşları ile sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine 77 km, Tavas İlçesine 38 km uzaklıktadır.